A+ A A-

Un seminari sobre la imatge i el punt de venda dona la sortida al projecte de dinamització comercial del pallars Jussà.

Des de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tremp es lidera una nova branca de comerç.

 

Aquest dijous al migdia una trentena de comerciants del Pallars Jussà han assistit al seminari de comerç “Imatge i gestió del punt de venda”, a càrrec del consultor Jordi Bacaria, i en el qual s’ha donat les eines bàsiques per a fer els establiments atractius de cara a captar clients.

 

L’objectiu principal d’aquest seminari és professionalitzar el sector comerç a partir de l’aprenentatge de conceptes com la gestió, la imatge, la marca, la fidelització de la clientela i l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació. En aquest sentit, el seminari de comerç incideix en conèixer aspectes clau de gestió de l’estoc i d’aprovisionament. En definitiva s’han presentat les noves tècniques de presentació del producte i s’ha donat eines per millorar les vendes i optimitzar els costos.

 

L’assistència al seminari dona l’opció de rebre un assessorament personalitzat i individual en el propi punt de venda.

 

Des d’aquest projecte es treballa per dinamitzar el sector comercial de la comarca i hi ha previstes tota una sèrie d’accions dirigides a consolidar l’actual oferta comercial, entre les quals es troba aquest seminari però també altres accions com un cicle de 5 sessions de tertúlia i debat entre comerciants que es durà a terme itinerant entre els pobles de Tremp, La Pobla de Segur i Isona.

 

L’Ajuntament de Tremp forma part del projecte Treball a les 7 comarques, impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, un programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i econòmic, dins del qual es duen a terme diverses accions adreçades a la generació d’ocupació, la creació empresarial i la dinamització i l’impuls del desenvolupament econòmic local.

 

Aquest projecte compta amb el suport dels diferents ajuntaments del municipi que disposen de teixit comercial.

Lo Pallars Televisió a twitter

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH