A+ A A-

Qui som..

Lo Pallars Televisió, emesa exclusivament per Internet, neix de la mà de Joan Capdevila a principi de l’any 2012, amb l’objectiu de donar informació dels Pallars, promocionar-los a tot el món  i també oferir entreteniment. És una televisió feta per pallaresos i per als pallaresos, que vol potenciar el petit i gran comerç i totes les entitats, associacions, artesans, fires, festes, productes i productors i clubs esportius, els pallaresos rellevants pel motiu que sigui i totes les persones que habiten les comarques dels Pallars Jussà i Sobirà.

 

És el primer mitjà digital dels Pallars i part del Pirineu des del 2012, i compta amb col·laboradors esporàdics. També volem realitzar transmissions en directe a través d’Internet d’esdeveniments assenyalats, i és per això fer una televisió pionera a Catalunya.

 

El finançament es recull d’un petita aportació dels comerciants dels Pallars, però actualment la majoria de les despeses es cobreixen pel promotor del projecte, una televisió sense subencions i totalment independent.

 

Podeu contactar amb nosaltres al telèfon 635 60 80 99 o per correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH