A+ A A-

El Club Patí Tremp aconsegueix podi en tots el nivells presentats a Juneda

EL C.P. TREMP ACONSEGUEIX PODI EN TOTS ELS NIVELLS PRESENTATS A JUNEDA

 Quatre podis en total son el que van aconseguir els patinadors del C.P. Tremp aquest cap de setmana a Juneda,   a la 1a Volta d’Iniciació de les categories E1, E5, C5, C6, B3, B5, A3 i Deb3 celebrada a Juneda.

El Club  tenia 9 patinadors de 4 dels nivells participants: Irati Altuna (A3), Nahia Anaut (B3), Lil Khater i Anna Fillat (C5) i Marc Vela i Alba Pont (E1) acompanyats de la nostra entrenadora Thaís Pla. Núria Alegret (B3) i Helena Fillat (C5) no van poder participar.

 

1a posició pel Lil Khater.

2a posició per  Nahia Anaut.

Irati Altuna i Alba Pont també van enfilar-se al podi en 3er lloc.

Anna Fillat i Marc Vela es van quedar a les portes en una molt bona 4a posició en respectius nivells, i no menys destacable la 6a posició de l’Èlia Salse.

Excel·lents resultats, doncs, pels patinadors del C.P. Tremp que van encapçalar les classificacions de la jornada en tots els nivells presentats, quedant entre els 6 primers d’una mitjana de 20 patinadors de la província per grup.

 

També als  entrenadors Joan Potrony i Thaís Pla del club que, van acabar entre els 2 clubs que porten, van ser dels que van aconseguir pujar més patinadors a podi.

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH