A+ A A-

4 vins del celler Vila Corona de Tremp i 4 licors de Portet entre els millors del concurs Catavinum World Winne & Spirits

 

4 VINS DEL CELLER VILACORONA DE TREMP I 4 LICORS DE PORTET 1883 ENTRE ELS MILLORS DEL CONCURS CATAVINUM WORLD WINE & SPIRITS.

 

 

El Concurs "Catavinum World Wine & Spirits Competition" acaba de publicar els resultats del tast de vins i licors del món de l’edició 2017. En total es van tastar 3480 vins i licors, dels quals 1009 van obtenir la medalla i el seu diploma corresponent.

 

Aquest concurs té com a objectius principals informar i orientar als consumidors i professionals sobre la qualitat de vins i licors que es produeixen arreu del món, així com potenciar la producció i elaboració de vins, licors i destil·lats de qualitat i contribuir a la difusió de la cultura de les begudes alcohòliques de qualitat i promovent un consum responsable.

 

Entre aquests 1009 premiats, han rebut Medalla d’Or de licors i destil·lats l’Anís dolç Sanroma i la Ratafia dels Raiers reserva 21 llunes i Medalla de Plata, la Ratafia de l’Ermità i la Ratafia dels Raiers, totes 4 de Licors Portet de la Pobla de Segur. En la secció de vins, han rebut Medalla de Plata 4 elaboracions del celler de Tremp Vilacorona, els premis han estat per als vins negres Llabustes Cabernet Sauvignon Criança 2013, Tu rai 2013 i Llabustes Merlot 2015 i per al vi blanc Llabustes Chardonnay 2016.

 

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH