A+ A A-

CUINA I MARIDATGE DE VINS LOCALS EN EL MARC DE BIBLIOTEQUES AMB DO

Els participants han après a elaborar plats de formes diferents amb productes del territori.

 

Dins del cicle d’activitats Biblioteques amb DO, aquesta tarda el cuiner de l’Hotel Terradets, Gabi Serra, ha fet un taller de cuina maridant vins de la comarca.

Els 25 assistents al curs van poder aprendre i treballar amb diferents receptes de carns, peix, llegums i fins i tot postres, amb els que han maridat diferents vins: Ximerliu, del Celler Xic’s Cal Borrech; Mas Garcia Muret 2013, del Celler Garcia Muret, i el Vi dolç del Celler Sauvella.

S’han elaborat els següents plats i cadascun d’ells ha esta maridat amb un vi del Pallars, el primer plat una mouse de salmó al caviar de truita de riu s’ha maridat amb un vi blanc Ximerliu de Xics de Cal Borrech, el segon peus de porc farcit amb mongetes maridat amb el vi Mas Garcia Muret del Celler Mas Garcia Murtet  per finalitzar el postre ha estat sopa d’ametlles amb torrons maridades amb un vi dolç del celler Sauvella. Els participants han destacat que el cuiner ha acostat al públic aquests plats a partir de senzills trucs que faciliten la elaboració a casa, com elaborar una senzilla beixamel, substituir ingredients, entre altres.

Aquesta activitat, com la resta que es desenvolupen dins del cicle Biblioteques amb DO pretén acostar diferents públics al món del vi en general i en concret als projectes vitivinícoles de la comarca, alhora que crea lligams entre elles i altres empreses del món de la gastronomia.

Està organitzada amb la col·laboració de l’associació APAT de professionals turístics i dins del programa Al teu gust, aliments del Pallars, que agrupa una seixantena de productors agroalimentaris i una vintena de restauradors.

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH