A+ A A-

El pròxim 5 de febrer es celebrarà a Isil (Valls d’Àneu) la 8ena. Edició de la cursa i marxa amb raquetes FOC de NEU.

 

OPEN INTERNACIONAL EUROPEU FOC DE NEU

 

El pròxim 5 de febrer es celebrarà a Isil (Valls d’Àneu) la 8ena. Edició de la cursa i marxa amb raquetes FOC de NEU.

 

Al llarg d’aquests anys l’Associació de Fallaires d’ISIL i l’Espot Esqui Club s’ha guanyat el prestigi entre tots els aficionats a les caminades amb raquetes i entre els corredors i corredores que hi competeixen a la Copa Catalana per l’excel·lent organització d’aquest esdeveniment lúdic-esportiu.

 

Aquest any, a més, la proba formarà part de l’Open Internacional de la WSSF (World SnowShoe Federation) puntuable en el campionat del món i que de ben segur comptarà amb els millors esportistes d’abast europeu i els reconeguts corredors i corredores de casa nostre que competiran entre les muntanyes de les Valls d’Àneu.

És, sense dubte, la prova més multitudinària de les que tenen lloc en els Pirineus amb unes participacions que no baixen mai de 300 inscrits i que s’ha guanyat una merescuda reputació entre els atletes de ser la prova més alpina i exigent del calendari.

Grans, petits, famílies senceres i atletes troben en la FOC de NEU uns circuits adaptats a cada públic: de competició pels “pros”, de passeig pels “caminants” i divertit pels nens i nenes entre els inigualables paratges del Parc Natural dels Pirineus

Unes tapes el dia abans, esmorzar el dia de la cursa, dinar pallarès quan s’acaba la “raquetada” i regals per a tots els participants esperen als participants d’aquest any.

I tot enmig de la natura més espectacular i verge dels Pirineus, en ple Parc Natural, amb circuits, gràcies a les nevades d’aquests dies, plens de neu, amb distàncies que oscil·len entre els 11 quilòmetres i 700 metres de desnivell pels professionals fins els 4 quilòmetres pels aficionats.

Els 10 primers qualificats en la proba OPEN INTERNACIONAL obtindran a més d’un dels trofeus més reconeguts del circuit, interessants premis en metàl·lic

Si voleu passar un cap de setmana fantàstic, no ho dubteu el Pallars Sobirà, ISIL i la FOC de NEU són l’opció.

Tant per llogar raquetes com per estàncies a hotels hi ha descomptes especials pels participants.

Lo Pallars Televisió a twitter

2013 Lo Pallars televisió

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH