A+ A A-

Vídeo reportatge de les dos empreses del safrà al Pallars Jussà

Vídeo reportatge de les dues empreses que hi ha al Pallars Jussà, una amb el nom de Safrà del Pallars i Safrà del Montsec, les dues són emprenedors que voler fer que al Pallars es torni a cultivar al safrà.


El vídeo ensenya tot el que saben sobre aquesta planta tan valorada en la cuina, la manera de recollir, la forma d'assecar i sobretot la passió en què ho fan i creuen en el seu projecte.

 

SAFRAS DEL JUSSA from LoPallars Televisió on Vimeo.

safra del jussa from LoPallars Televisió on Vimeo.

Vist: 693

' Sospita ' , dels directors Javier Ibàñez i Paco Corona

 

  Sospita dels directors trempolins Javier Ibàñez i Paco Corona, presentada al festival de cinema rural Mostremp amb la col·laboració de Lo Pallars Televisió.

 

Escena de la pel·lícula 

 

 

 

Vist: 1325

La Serra de Boumort

La nostra col·laboradora Carlota Oliet ens ha preparat un reportatge sobre Boumort, un indret captivador amb una cota màxima de 2070 metres  i un longitud de 3.5 Kilòmetres al bell mig del Prepirineu. Un espai protegit des del 1991 i un pèl desconegut pels pallaresos, però que és un racó molt ben conservat on podem gaudir de l’espectacle de la brama dels cérvols, de la recollida de bolets o diverses rutes a peu, amb cotxe o amb bicicleta de muntanya.

 

 

Vist: 1881

El dia 21 de setembre es el dia de la Pau i per això la nova entrega del Prem Rawat que ens parla de la Pau.

El dia 21 de setembre es el dia de la Pau i per això la nova entrega del Prem Rawat parla  de la Pau.

L’any 1981, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 21 de setembre com a Dia Internacional de la Pau, una jornada destinada a commemorar i enfortir els ideals de pau.[1]

L'Assemblea ha decretat que aquest dia es dediqui a reforçar els ideals de la pau en totes les nacions i pobles de món. El Dia Internacional de la Pau es va establir el 1981 per la resolució 36/67 de l'Assemblea General de Nacions Unides, i es va commemorar per primer cop el setembre de 1982.

L'any 2001, es va aprovar per unanimitat la resolució 55/282, que va fixar el 21 de setembre com un dia d'alto al foc i de no-violència en l'àmbit mundial.

L'ONU convida a totes les nacions i pobles a que compleixin amb una aturada de les hostilitats durant tot aquest dia, i a que també ho celebrin mitjançant l'educació i sensibilització del públic sobre tots els temes relacionats amb la Pau.

 

 

 

Vist: 936

Nova entrega de Prem Rawat 21

Un nou vídeo amb extractes de xerrades de Prem Rawat, on a partir del conte del granger i el tresor enterrat ens fa veure que tots tenim el nostre tresor. I que cal cavar fins trobar-lo. Després d'haver estat a Barcelona i Las Palmas continua de gira per Europa a Londres, Madrid, Dublin... parlant a les persones sobre la pau i la satisfacció personal.

 

En aquest enllaç hi trobareu vídeos sencers en català i castellà, de xerrades que ha donat per tot el món: 

 

www.wopg.org/es/videos

 

 

 

Vist: 993

Identifica´t or Registra´t

Registra´t

Registre d'usuari
UK Bokmakers ArtBetting.net - Bookmakers reviws.
Read more for Ladbrokes the UK bookmakerLadbrokes Registration - full information
Bokmaker Number 1 in uk William Hill Registration WH